Workshops

Een goede workshop creëert draagvlaak binnen teams en stimuleert deelnemers om te werken vanuit een gezamenlijke focus. Soms vergt dat een verbetering in de communicatie, andere keren moet er iets worden gedaan aan het onderlinge vertrouwen of simpelweg worden geoefend met nieuwe materie.  Daarom zijn de workshops van Kijk op Zaken altijd afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van jouw team of organisatie.

Een greep uit ons aanbod

Kijk op Zaken begeleidt verschillende soorten workshops. Soms eenmalig, dan weer in een reeks van een aantal bijeenkomsten. Wij passen dit altijd aan jouw behoefte aan. Een aantal voorbeelden, hoe wij dit eerder voor onze opdrachtgevers hebben gedaan:

Concrete en tastbare thema's

Door te starten met een concreet en tastbaar thema, worden complexe onderwerpen aangepakt. Daarbij ervaren we regelmatig dat onuitgesproken weerstand en verkeerde aannames in de setting van een veilige, productieve workshop ineens bespreekbaar blijken. Dat is enorm waardevol voor de samenwerking binnen teams. Kijk op Zaken heeft een brede ervaring met het toepassen van verschillende werkvormen. Onze workshops worden waar mogelijk gegeven door twee adviseurs, die elkaar optimaal aanvullen om mensen in beweging te krijgen.

Wij helpen je graag verder

Kijk op Zaken biedt verschillende diensten waarmee u zelf de regie neemt in de ontwikkeling van uw organisatie.

Terugbel verzoek

Vul het onderstaande formulier in wij zullen u terugbellen.

Terugbelverzoek Workshops