Leiderschapstraining:

Bewust Leidinggeven​

Maak jezelf effectiever met deze unieke hands-on cursus. Direct in de praktijk toepasbaar.

Wil jij als teamleider of leidinggevende op zoek naar concrete handvatten om slimmer samen te werken met je collega’s én de ambities van de organisatie waar te maken? Maar hoe doe je dat in een tijd van zelforganiserende teams, millennials en veranderingen die elkaar in razend tempo opvolgen? Wij werken met onder meer teamleiders, MT-leden en projectteams aan Bewust(er) Leidinggeven in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland.

data

Najaar 2023
5 modules
08:30-12:30 uur:
1: 27 september op locatie
2: 11 oktober op locatie
3: 25 oktober op locatie
4: 8 november online
5: 22 november op locatie

locatie

De trainingslocatie is afhankelijk van de woonplaats van de aanmelders

Van 1495 nu voor

1295,-

Heb je nog vragen over deze training?

Ervaringen van cursisten

Ik neem uit de leiderschapstraining Bewust Leidinggeven mee in de praktijk, dat op het moment dat je bewust onderdelen uit de training toe gaat passen deze gelijk resultaat hebben. Ik stond daar zelf nogal van te kijken.

Marc van Burg, Voorman Apparatenbouw, TMS Terneuzen

[Marc van Burg, Voorman Apparatenbouw, TMS Terneuzen]
De leiderschapstraining 'Bewust Leidinggeven' bracht mij meer dan ik verwachtte. Ik kan veel dingen meenemen in de dagelijkse praktijk. Het allerbelangrijkste is voor mij: zelf het goede voorbeeld geven.

Jordi van de Vrie, Purchase Manager bij LuxImprove

[Jordi van de Vrie, Purchase Manager bij LuxImprove]
Bewust Leidinggeven heeft mij goede handvatten gegeven voor een herinrichting van de HR-cyclus en het formuleren van een bedrijfsstrategie. Deze dingen uit de training wil ik ook graag in de praktijk brengen.

Peter van Eijzeren, directie P. van Eijzeren B.V.

[Peter van Eijzeren, directie P. van Eijzeren B.V.]
Wat ik meeneem in mijn dagelijkse praktijk is dat ik meer inzicht heb gekregen in het belang van blijven motiveren van het personeel. Door deze leiderschapstraining 'Bewust Leidinggeven' is het duidelijker geworden hoe ik de mensen kan benaderen om ze te motiveren en enthousiast te houden.

Patrick van Tol, Chef Werkplaats ITIS

[Patrick van Tol, Chef Werkplaats ITIS]
De leiderschapstraining 'Bewust Leidinggeven' maakt je inderdaad bewust. Het handelen op je gevoel wordt bevestigd en gecorrigeerd doordat ik me bewuster ben geworden van de impact van mijn handelen.

Jean Paul Benoist, Manager Dutch'n Decent

[Jean Paul Benoist, Manager Dutch'n Decent]
,,De training was leerzaam en boven verwachting. Wat ik meeneem in de praktijk is het meer kunnen sturen in gesprekken en structuur houden''.

Judith Stam, Leidinggevende Bediening restaurant Seafarm Proeverij

[Judith Stam, Leidinggevende Bediening restaurant Seafarm Proeverij]
,,Bewust Leidinggeven was anders dan verwacht, maar ik beveel de training zeker aan voor anderen. In de praktijk heeft het me geholpen veel bewuster te luisteren naar de ander''.

Erwin van Keulen, Bedrijfsleider Van der Rest Nautic

[Erwin van Keulen, Bedrijfsleider Van der Rest Nautic]
Ik heb laatst een cursus leiding geven gedaan bij Kijk op Zaken. Erg handig voor in de praktijk. Goede tips meegekregen om gelijk toe te passen. Dus zeker een aanrader voor je zelfontwikkeling.

Maarten de Graauw, Hoofd Engineer Typhoon Roertechniek

[Maarten de Graauw, Hoofd Engineer Typhoon Roertechniek]
Door de training Bewust Leidinggeven heb ik een beter beeld gekregen hoe ik het doe als leidinggevende. Wat zijn mijn krachten en wat zijn mijn valkuilen. Werken aan kennis en praktijk was voor mij heel waardevol. De trainers zorgen voor een open sfeer, zodat we ervaringen konden uitwisselen als ondernemers onder elkaar. Herkenbaar, leerzaam en soms ook erg lachwekkend.  

Barbara Wiersema, Directeur Ware Communicatie

[Barbara Wiersema, Directeur Ware Communicatie]
Als ondernemer had ik vooraf weinig kennis op P&O gebied. Ik heb veel gehad aan de casussen en de tips van de training Bewust Leidinggeven. Zeer nuttig zijn de gesprekstechnieken die woorden aangereikt en het (zelf)inzicht dat gaandeweg steeds meer ontstaat. Een complete training, ga zo door!

Harry Heun, Directeur Timmerman Natuursteen

[Harry Heun, Directeur Timmerman Natuursteen]
"De training 'Bewust Leidinggeven' is boven verwachting goed bevallen. Na de 1e cursusdag inderdaad al veel bewuster bezig met leidinggeven. Daarnaast heb ik er interessante gesprekstechnieken aan overgehouden".

Ivo Smits, Sales Manager Finsa BV

[Ivo Smits, Sales Manager Finsa BV]

Bewust leidinggeven voor het MKB

Goed leidinggeven heeft allereerst te maken met wie je bent en pas in tweede instantie met wat je kunt. In onze training ‘Bewust leidinggeven’ draait het daarom niet alleen om belangrijke leiderschapsvaardigheden, maar vooral ook om inzicht in hoe jij als persoon invloed hebt op je omgeving. Als je begrijpt welk effect jouw keuzes hebben en daar ook naar handelt, heeft dat direct positieve gevolgen voor je effectiviteit. De inzichten en vaardigheden die wij je aanreiken kun je direct toepassen in jouw eigen situatie.

Lees meer over de training

Modules

Deze modules worden gegeven in vijf dagdelen

Op locatie: Leidinggeven, wat hoort daar bij? Kernwaarden en de “why” als richting.

Na deze leiderschaps-training geef je bewuster leiding, omdat:

je meer inzicht hebt in je sterke punten en valkuilen als leidinggevende;

je over handvatten beschikt die de eigen verantwoordelijkheid van je teamleden vergroten;

je logische verbanden legt tussen de missie van je bedrijf en de aansturing van je mensen;

je gesprekstechnieken verder zijn ontwikkeld.

Over de trainers

Kijk op Zaken helpt managers en professionals om de drijfveren van hun mensen (beter) te benutten zodat teamleden veel meer tot hun recht komen op de werkvloer (ook wanneer je thuis werkt ).

Nicolai Schiettekatte

Cobi van Velzen

Over ons

In onze visie is werk onlosmakelijk verbonden met misschien wel onze sterkste drijfveer: groei. Ondanks dat groei en ontwikkeling meestal gepaard gaan met pijn, moeite en het overwinnen van onzekerheden, ervaren we misschien juist daarom veel voldoening en soms zelfs geluk . Groeien betekent de moed tonen om uit je comfortzone te komen. Wij geloven dat organisaties beter gedijen wanneer ze meer zijn afgestemd op deze sterke drijfveer.

Social

Contact

Nicolai Schiettekatte
06 – 14 36 00 11
LinkedIn

drs. Cobi van Velzen
06 – 27 52 40 03
LinkedIn

drs. Cor Hoeboer
06 – 46 05 62 98
LinkedIn

Kijk op Zaken© 2005-2021 – privacy statement – proclaimer

Terugbel verzoek

Vul het onderstaande formulier in wij zullen u terugbellen.

Terugbelverzoek