Workshop functionerings-gesprekken

Workshop voor leidinggevenden: Functioneringsgesprekken: wat is het goede gesprek en hoe doe ik dat dan?

  • Tijden: 09:30-16:00 uur
  • Wanneer? Wij plannen een nieuwe datum.
  • Kosten: € 495,- ex BTW (jnclusief lunch)
Workshop functioneringsgesprekken Kijk op Zaken meld je nu aan!

Waarom deze workshop?

TNO heeft onderzocht dat er een sterke relatie is tussen functioneringsgesprekken en productiviteit.
Met andere woorden een goede dialoog over het functioneren tussen medewerker en leidinggevende heeft een sterk positief effect op productiviteit. Een slechte of helemaal geen dialoog heeft een zeer negatief effect. Van de onderzochte werkgeversmaatregelen ten behoeve van productiviteit heeft alleen ‘Promotie- en loopbaanmogelijkheden beschikbaar voor personeel’ een grotere relatie met productiviteit.

Wat is dan het goede gesprek en hoe voer je dat?

Een investering in deze workshop gaat veel verder dan alleen het functioneringsgesprek, zie het als een opfrisser voor goede gesprekken in het algemeen, niet alleen die 1 à 2 keer per jaar. Het geeft jou als leidinggevende inzichten en praktische handvatten die iedere dag toepasbaar zijn. Dit is een basisvaardigheid om je medewerkers veel beter tot hun recht te laten komen en daar heb je als leidinggevende iedere dag invloed op! Hoeveel impact heeft dat op de productiviteit, denk je?

Dus laat deze kans niet liggen en meld je aan.

Voor wie is deze workshop?

De workshop is bedoeld voor alle leidinggevenden van alle niveaus en vooral voor hen die ook de officiële gesprekken voeren (beoordelen, functioneren en ontwikkelen) en deze meer ontwikkelingsgericht willen gaan benaderen.

Meer informatie

De workshop duurt van 09:30-16.00 uur, wij plannen nu een nieuwe datum, neem contact met ons op en wij houden je op de hoogte.
De kosten voor deelname aan de workshop bedragen € 495,- ex BTW.

Aanmeldformulier workshop Functioneringsgesprekken

Aanmelden workshop functioneringsgesprekken leidinggevenden (#18)