Referenties

Wij zijn een ambulant team van professionals met de voeten in de klei en altijd in verbinding. Heb je behoefte aan advies of ben je nieuwsgierig hoe wij kijken naar jouw ondernemersvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werving & Selectie | Assessments |

De sollicitatieprocedure via Nicolai Schiettekatte van Kijk op Zaken heb ik ervaren als prettig en professioneel.

De vraagstelling, met name tijdens het assessment was uitgebreid en pittig waardoor ik me als kandidaat op waarde geschat voelde. Omdat er de nodige tijd en ruimte werd geboden om elkaar te leren kennen, werd het voor mij ook gaandeweg de procedure steeds meer duidelijk dat mijn kennis, ervaring en drijfveren goed bij de functie aansloten.

Wiljan Vloet, operationeel directeur Westerschelde Ferry
Persoonlijk leiderschap

Ik ben ervan overtuigd dat de bijgebrachte principes mij in de toekomst blijvend verder zullen helpen om bewust te kiezen voor actieve en organische ontwikkeling. Natuurlijk ben ik nooit uitgeleerd en zal ik in de toekomst trainingen blijven volgen. Voor zaken m.b.t. persoonlijke ontwikkeling en soft skills kom ik graag terug bij Kijk op Zaken.

Jur Feijen Design & BIM Engineer Infranea
Persoonlijk Leiderschap

Met deze training ben ik “in de juiste lift gestapt”. Ik neem mee dat communicatie zoveel meer is dan ik van tevoren had gedacht. De essentie: Eerst begrijpen, dan begrepen worden en het toepassen van Luisteren Samenvatten Doorvragen.

Thijs Kester Thuis in Bouwen
Persoonlijk Leiderschap

Het programma zit goed in elkaar, zelf vind ik online lastiger. Wat ik meeneem is tools om op de juiste wijze een gesprek te voeren. Het belang van luisteren en niet zelf gelijk met de oplossing komen. Ook meer inzicht hoe je zelf in elkaar steekt.

Johan Verdonk Project Engineer Murre Technologies
Persoonlijk Leidersc

Kort samengevat geeft de cursus mij nu al meer regie op mijn werkweek. Ook een hoop oefenmateriaal om in gesprekken en situaties toe te passen. Ik neem mee dat ik bewuster omga met verschillende situaties, zowel zakelijk als privé, met name op het gebied van gesprekken, onderlinge verhoudingen en relaties. Wat veel voorkomt in de praktijk is het toepassen van gespreksmethodieken en feedbackregels.

Luuk Kommers Thuis in Bouwen
deelnemer webinar

Het was een leerzaam en lekker kort webinar.
Ik was gewend om naar het eindresultaat te kijken en daar voor dan maar geen compliment te geven
Maar tussen door complimenten geven en dat die dan uitwerken tot een beter eindresultaat is toch wel leuk
Bedankt jullie voor deze eye opener.

Francois van Gilst Murre

‘Hoe kunnen we de kernkwaliteit van onze organisatie beter tot haar recht laten komen?’

Je hebt een bedrijf met jonge, goed opgeleide en enthousiaste technisch specialisten. Er zijn genoeg opdrachten voor deze medewerkers om hele teams bij opdrachtgevers aan de slag te laten gaan. Het bedrijf groeit en bloeit. Beter kun je niet wensen, toch..?

Lees hierover in de klantcase van Infranea

Infranea klantcase: kernkwaliteit van de organisatie
Cultuurverandering | HR-advies | Workshops |

Kijk op Zaken heeft ons gedurende een langere periode begeleid in wat uiteindelijk het beste omschreven kan worden als een strategietraject waarin cultuurverandering een belangrijk onderdeel was. We kijken met plezier terug hoe wij in samenwerking met Nicolai en Cobi erin zijn geslaagd om onze medewerkers meer bewust te maken van onze kernwaarden en hoe onze mensen deze kernwaarden praktisch zijn gaan toepassen op de werkvloer. Door de inzet van specifieke workshops, functioneringsgesprekken en ons tussendoor de spiegel voor te houden over het verloop van het traject, is de verantwoordelijkheid voor verandering en verbetering (lees: executie van onze strategie) veel meer bij de medewerkers komen te liggen. We kijken inmiddels met tevredenheid terug op hoe veel van onze medewerkers verschillende verbetertrajecten hebben opgepakt en uitgevoerd.

Marten en Jacco Harinck, directie Knieriem-Groep
Werving & Selectie | Assessments

Kijk op Zaken ondersteunt Tec Wire B.V. bij de werving van personeel, denkt mee over de organisatie en verzorgt het hele proces van werving en selectie. De werkwijze van Kijk op Zaken is deskundig en betrokken waardoor de juiste selectie van kandidaten plaats vindt. Kijk op Zaken heeft bijgedragen aan het professionaliseren van de organisatie, onder meer door werving, selectie en trainingen, waardoor verdere groei mogelijk is geworden.

Arjaan Stevens, directeur-eigenaar Tec Wire
HR-advies

Wij hebben het genoegen om al jaren samen te werken met Nicolai Schiettekatte van Kijk op Zaken.
Waarbij Nicolai een deel van onze HR-taken overneemt en functioneringsgesprekken goed begeleidt.
Zijn positieve kijk, actieve houding en scherpe blik hebben een aanzienlijke impact gehad op ons team.
Bovendien is Nicolai een uitstekende sparringpartner voor HR-vraagstukken.

Kijk op Zaken is een waardevolle aanwinst voor elke organisatie die op zoek is naar een toegewijde HR-partner.

Maykel Polderman, Sales Director Terrier Lifting Clamps
Werving & Selectie | Assessments

Naast het begeleiden van de functioneringsgesprekken ondersteunt Kijk op Zaken ons ook bij het invullen van vacatures zoals onlangs hoofd financiële administratie, commercieel medewerker en assistent productieleider. Kenmerkend voor de samenwerking zijn de korte lijntjes en een goede inschatting kunnen maken dat kandidaten niet alleen geschikt zijn voor de functie, maar ook passen binnen ons bedrijf.

Dave Bout, directeur Seafarm
HR-advies | Workshops | Bewust Leidinggeven

Cobi heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze medewerkers, en daarmee ook aan de ontwikkeling van onze organisatie. Zo heeft zij voor onze leidinggevenden, in nauw overleg met ons, een trainingsprogramma op maat opgezet en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Hierbij heeft Cobi een ideale combinatie gebruikt van haar professionele kennis en onze wensen. Ze is een fijne gesprekspartner en denkt graag met je mee. Niet alleen over een specifiek trainingsprogramma, maar ook m.b.t. ontwikkelvraagstukken op meer strategisch niveau en wat hier de mogelijkheden in zijn. Ook voor het coachen van individuele medewerkers kunnen we bij haar terecht. Het is erg fijn om zo’n waardevolle samenwerkingspartner te hebben met ruime kennis en ervaring van al die diverse aspecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zodat we voor al die aspecten bij één persoon terecht kunnen die onze organisatie ondertussen goed kent en weet wat het beste bij ons past. Tot slot willen we haar klantgerichtheid, pro-activiteit en flexibiliteit niet onbenoemd laten. Dit alles zorgt voor een hele fijne samenwerking!

Chantal Deurloo, HR-Manager Lunavia / ECP
Workshops

Ook na een week voelt de “heidag” van NECSTGEN van vorige week nog steeds als een waardevolle én goed georganiseerde dag. Professioneel opgezet, kundig geleid, met gevoel sturing gegeven aan de groep.

Gerard van Loon, CSO Necstgen Leiden