De meest geschikte persoon voor uw vacature heeft op dit moment misschien elders al een vaste baan. Is latent werkzoekend of oriënteert zich slechts af en toe op nieuwe mogelijkheden in de markt. Hoe krijgt u deze interessante kandidaat toch bij u aan tafel? Daarvoor zet Kijk op Zaken Executive search in: we traceren alle kandidaten die de ideale aanvulling zijn voor uw team.

Door onze ervaring begrijpen we als geen ander hoe we kandidaten het best kunnen benaderen en warm kunnen maken voor een nieuwe functie-uitdaging binnen uw bedrijf. Doorgaans zijn ze allereerst geïnteresseerd in een organisatie die goed aansluit op hun persoonlijkheid en waar hun talent optimaal wordt benut. Pas daarna worden randvoorwaarden als salaris, locatie en overige arbeidsvoorwaarden belangrijk.

Wat mag u van ons verwachten op het gebied van Executive search?
Om de best gekwalificeerde kandidaat te vinden, kunt u rekenen op onze professionele aanpak. We zijn transparant over de inzet van onze search-uren en u ontvangt periodiek een rapportage over de voortgang. Naast onze zoektocht naar de ideale kandidaat, levert dat ook aanvullende marktinformatie en inzicht in de beweegredenen van potentiële kandidaten op.

Benieuwd waar de juiste toekomstige collega op dit moment werkt?

 Kijk op Zaken helpt u graag.

Meer diensten

Ontdek hoe Kijk op Zaken u ook kan ondersteunen op het gebied van:

Assessments

Kennis en ervaring kunt u in een gesprek inzichtelijk maken. Maar hoe doet u dat met doorslaggevende criteria als persoonlijkheid, drijfveren en denkniveau?

Lees verder

Werving

Om een voorsprong te houden op de arbeidsmarkt is een goed werving- en selectieproces essentieel. Met Kijk op Zaken vindt u het talent dat precies bij u past.

Lees verder

Assessments for recruitment and selection

We give you concrete advice based on our analysis and the assessments. This also includes tips and advice for the new employee’s manager to ensure that he or she can achieve results faster.

Lees verder

Executive search

U bent op zoek naar de allerbeste medewerkers, maar wat als zij zelf nog niet actief op zoek zijn naar u? Met Executive search traceert u relevante managers en professionals die latent op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Lees verder

On boarding

In een wereld waar talent een keuze heeft, is succesvol instromen essentieel.

Lees verder