Leiderschapstraining:

Persoonlijk Leiderschap

Vergroot je persoonlijke effectiviteit met deze hands-on cursus
Direct in jouw eigen werksituatie toepasbaar

  • Wil jij als professional meer de regie in eigen hand nemen?
  • Wil jij bewust aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling op een manier die ook écht bij jou past?
  • Wil jij minder het gevoel hebben dat de situatie jou stuurt en juist het omgekeerde bereiken?

Doe dan mee met onze training Persoonlijk Leiderschap

Deze training geeft je meer inzicht in jezelf en in de manier waarop jij de regie kunt nemen in verschillende situaties. Door meer begrip van wat er speelt bij jezelf en bij anderen, kun je soepeler met uitdagingen omgaan en kun je uiteindelijk meer bereiken. Er ligt veel focus op communicatie en op het praktisch toepassen van inzichten in de dagelijkse praktijk. In de groep leer je ook van elkaar. Wij geven de training deels online en deels op locatie in de regio’s Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland.

data

Najaar 2023
5 modules
08:30-12:30 uur:
1: 27 september op locatie
2: 11 oktober op locatie
3: 25 oktober op locatie
4: 8 november online
5: 22 november op locatie

locatie

Deels online, deels op locatie in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland

Van 1495 nu voor

1295,-

Heeft u nog vragen over deze training?

Ervaringen van onze cursisten

Ik ben ervan overtuigd dat de bijgebrachte principes mij in de toekomst blijvend verder zullen helpen om bewust te kiezen voor actieve en organische ontwikkeling. Natuurlijk ben ik nooit uitgeleerd en zal ik in de toekomst trainingen blijven volgen. Voor zaken m.b.t. persoonlijke ontwikkeling en soft skills kom ik graag terug bij Kijk op Zaken.

Jur Feijen Design & BIM Engineer Infranea

[Jur Feijen Design & BIM Engineer Infranea]
Met deze training ben ik “in de juiste lift gestapt”. Ik neem mee dat communicatie zoveel meer is dan ik van tevoren had gedacht. De essentie: Eerst begrijpen, dan begrepen worden en het toepassen van Luisteren Samenvatten Doorvragen.

Thijs Kester Thuis in Bouwen

[Thijs Kester Thuis in Bouwen]
Het programma zit goed in elkaar, zelf vind ik online lastiger. Wat ik meeneem is tools om op de juiste wijze een gesprek te voeren. Het belang van luisteren en niet zelf gelijk met de oplossing komen. Ook meer inzicht hoe je zelf in elkaar steekt.

Johan Verdonk Project Engineer Murre Technologies

[Johan Verdonk Project Engineer Murre Technologies]
Kort samengevat geeft de cursus mij nu al meer regie op mijn werkweek. Ook een hoop oefenmateriaal om in gesprekken en situaties toe te passen. Ik neem mee dat ik bewuster omga met verschillende situaties, zowel zakelijk als privé, met name op het gebied van gesprekken, onderlinge verhoudingen en relaties. Wat veel voorkomt in de praktijk is het toepassen van gespreksmethodieken en feedbackregels.

Luuk Kommers Thuis in Bouwen

[Luuk Kommers Thuis in Bouwen]
Ondanks de sterke diversiteit in de groep qua persoonlijkheden en ervaringen voor de training Persoonlijk Leiderschap, was er genoeg ruimte voor persoonlijke noden. De trainers speelden vlot in op de specifieke behoeften van de cursisten. Het waren voor mij steeds waardevolle sessies. Ik heb geleerd dat eenvoudige technieken die gedurende de training regelmatig geoefend en toegepast werden, zoals onder andere LSD, meer duidelijkheid geven en bijdragen aan samenhang in de werkgroep. Daarnaast kan ik nu ook lastige of oncomfortabele werksituaties goed bespreekbaar maken.

Sandra Van de Voorde, Projectmanager Infranea

[Sandra Van de Voorde, Projectmanager Infranea]

Neem zelf de regie: een praktisch onderbouwde training

Persoonlijk Leiderschap vraagt om zelfkennis. Herkennen en accepteren wat je van nature gemakkelijk afgaat en waar je meer energie in moet steken. In onze training draait het om de interactie tussen jou en je (werk)omgeving, hoe je daar de regie in kunt nemen en op die manier ook meer impact kunt hebben. Niet geforceerd, maar passend bij jouw identiteit.

Modules

Deze modules worden gegeven in vijf dagdelen

Op locatie:

Leidinggeven, wat hoort daar bij? Kernwaarden en de “why” als richting

Na de training heb je meer impact op je omgeving, omdat:

jij beter de regie kunt nemen in (werk)situaties, met respect voor anderen en jezelf

jij anderen beter begrijpt en de communicatie beter op de ander af kunt stemmen

jij je eigen belemmerende overtuigingen herkent

jouw communicatietechnieken verder zijn ontwikkeld

jij betere handvatten hebt om prioriteiten te stellen

Over de trainers

De adviseurs van Kijk op Zaken hebben minimaal 15 jaar ervaring als adviseur van MKB bedrijven. Ons hart ligt bij het MKB, want daar heb je direct invloed op het resultaat. Dat geldt ook voor jou als professional. Als jij het goed doet, dan heeft dat direct effect. Voor persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk je bewust te zijn van wie je bent. Door meer inzicht in jezelf en je kracht, zal je gemakkelijker de regie kunnen nemen in jouw werk. Volg deze praktische training en merk het verschil.

Nicolai Schiettekatte

Cobi van Velzen

Over ons

In onze visie is werk onlosmakelijk verbonden met misschien wel onze sterkste drijfveer: groei. Ondanks dat groei en ontwikkeling meestal gepaard gaan met pijn, moeite en het overwinnen van onzekerheden, ervaren we misschien juist daarom veel voldoening en soms zelfs geluk . Groeien betekent de moed tonen om uit je comfortzone te komen. Wij geloven dat organisaties beter gedijen wanneer ze meer zijn afgestemd op deze sterke drijfveer.

Social

Contact

Nicolai Schiettekatte
06 – 14 36 00 11
LinkedIn

drs. Cobi van Velzen
06 – 27 52 40 03
LinkedIn

drs. Cor Hoeboer
06 – 46 05 62 98
LinkedIn

Kijk op Zaken© 2005-2022 – privacy statement – proclaimer

Terugbel verzoek

Vul het onderstaande formulier in wij zullen u terugbellen.

Terugbelverzoek