U zoekt de beste kandidaat voor een functie binnen uw organisatie. Dat kan iemand zijn die al actief op zoek is naar een nieuwe uitdaging, maar ook een latent werkzoekende. Kijk op Zaken kent de verschillende doelgroepen en hun beweegredenen om eventueel over te stappen of te solliciteren. Afhankelijk van uw doelgroep stellen wij de wervingsmix zo samen dat het naadloos aansluit op uw wensen en op de motivatie van kandidaten. Dit is uiteraard maatwerk, maar bestaat meestal uit een combinatie van social media, special interest sites en generieke job boards. En soms zijn printuitgaven nog steeds een uitstekend medium. Indien nodig zetten we voor latent werkzoekenden executive search in.

In alle gevallen geldt dat uw communicatie-uitingen er positief moeten uitspringen; uniek en passend bij uw cultuur en bij de gewenste kandidaat. Daarmee zetten we al een belangrijke eerste selectiestap. In het wervingsproces werkt Kijk op Zaken samen met partners die resultaten van online wervingsmiddelen meten en benchmarken.

Klaar voor een voorsprong op de arbeidsmarkt?

Neem contact op met Kijk op Zaken. [link naar contactpagina]

Meer diensten

Ontdek hoe Kijk op Zaken u ook kan ondersteunen op het gebied van:

Assessments

Kennis en ervaring kunt u in een gesprek inzichtelijk maken. Maar hoe doet u dat met doorslaggevende criteria als persoonlijkheid, drijfveren en denkniveau?

Lees verder

Werving

Om een voorsprong te houden op de arbeidsmarkt is een goed werving- en selectieproces essentieel. Met Kijk op Zaken vindt u het talent dat precies bij u past.

Lees verder

Assessments for recruitment and selection

We give you concrete advice based on our analysis and the assessments. This also includes tips and advice for the new employee’s manager to ensure that he or she can achieve results faster.

Lees verder

Executive search

U bent op zoek naar de allerbeste medewerkers, maar wat als zij zelf nog niet actief op zoek zijn naar u? Met Executive search traceert u relevante managers en professionals die latent op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Lees verder

On boarding

In een wereld waar talent een keuze heeft, is succesvol instromen essentieel.

Lees verder