Referenties

Wij zijn een ambulant team van professionals met de voeten in de klei en altijd in verbinding. Heb je behoefte aan advies of ben je nieuwsgierig hoe wij kijken naar jouw ondernemersvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Wesley Wams, E-commerce Manager SKS

  Heel veel tools ontvangen en duidelijke “case stories” om mee te oefenen. Eerlijk gezegd had ik dit vooraf niet verwacht. Ik vraag meer door en ga anders gesprekken in.

 • Michel Dekker, MT-lid Infranea

  Het leuke is dat na de training je bij de collega’s technieken die zijn geleerd terugziet in gesprekken of meetings met klanten. Deze kleine verbeteringen zijn van onschatbare waarde voor de collega zelf en voor Infranea.

 • Marten en Jacco Harinck, directie Knieriem-Groep

  Kijk op Zaken heeft ons gedurende een langere periode begeleid in wat uiteindelijk het beste omschreven kan worden als een strategietraject waarin cultuurverandering een belangrijk onderdeel was. We kijken met plezier terug hoe wij in samenwerking met Nicolai en Cobi erin zijn geslaagd om onze medewerkers meer bewust te maken van onze kernwaarden en hoe onze mensen deze kernwaarden praktisch zijn gaan toepassen op de werkvloer. Door de inzet van specifieke workshops, functioneringsgesprekken en ons tussendoor de spiegel voor te houden over het verloop van het traject, is de verantwoordelijkheid voor verandering en verbetering (lees: executie van onze strategie) veel meer bij de medewerkers komen te liggen. We kijken inmiddels met tevredenheid terug op hoe veel van onze medewerkers verschillende verbetertrajecten hebben opgepakt en uitgevoerd.

 • Wiljan Vloet, operationeel directeur Westerschelde Ferry

  De sollicitatieprocedure via Nicolai Schiettekatte van Kijk op Zaken heb ik ervaren als prettig en professioneel.

  De vraagstelling, met name tijdens het assessment was uitgebreid en pittig waardoor ik me als kandidaat op waarde geschat voelde. Omdat er de nodige tijd en ruimte werd geboden om elkaar te leren kennen, werd het voor mij ook gaandeweg de procedure steeds meer duidelijk dat mijn kennis, ervaring en drijfveren goed bij de functie aansloten.

 • Arjaan Stevens, directeur-eigenaar Tec Wire

  Kijk op Zaken ondersteunt Tec Wire B.V. bij de werving van personeel, denkt mee over de organisatie en verzorgt het hele proces van werving en selectie. De werkwijze van Kijk op Zaken is deskundig en betrokken waardoor de juiste selectie van kandidaten plaats vindt. Kijk op Zaken heeft bijgedragen aan het professionaliseren van de organisatie, onder meer door werving, selectie en trainingen, waardoor verdere groei mogelijk is geworden.

 • Maykel Polderman, Sales Director Terrier Lifting Clamps

  Wij hebben het genoegen om al jaren samen te werken met Nicolai Schiettekatte van Kijk op Zaken.
  Waarbij Nicolai een deel van onze HR-taken overneemt en functioneringsgesprekken goed begeleidt.
  Zijn positieve kijk, actieve houding en scherpe blik hebben een aanzienlijke impact gehad op ons team.
  Bovendien is Nicolai een uitstekende sparringpartner voor HR-vraagstukken.

  Kijk op Zaken is een waardevolle aanwinst voor elke organisatie die op zoek is naar een toegewijde HR-partner.

 • Dave Bout, directeur Seafarm

  Naast het begeleiden van de functioneringsgesprekken ondersteunt Kijk op Zaken ons ook bij het invullen van vacatures zoals onlangs hoofd financiële administratie, commercieel medewerker en assistent productieleider. Kenmerkend voor de samenwerking zijn de korte lijntjes en een goede inschatting kunnen maken dat kandidaten niet alleen geschikt zijn voor de functie, maar ook passen binnen ons bedrijf.

 • Chantal Deurloo, HR-Manager Lunavia / ECP

  Cobi heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze medewerkers, en daarmee ook aan de ontwikkeling van onze organisatie. Zo heeft zij voor onze leidinggevenden, in nauw overleg met ons, een trainingsprogramma op maat opgezet en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Hierbij heeft Cobi een ideale combinatie gebruikt van haar professionele kennis en onze wensen. Ze is een fijne gesprekspartner en denkt graag met je mee. Niet alleen over een specifiek trainingsprogramma, maar ook m.b.t. ontwikkelvraagstukken op meer strategisch niveau en wat hier de mogelijkheden in zijn. Ook voor het coachen van individuele medewerkers kunnen we bij haar terecht. Het is erg fijn om zo’n waardevolle samenwerkingspartner te hebben met ruime kennis en ervaring van al die diverse aspecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zodat we voor al die aspecten bij één persoon terecht kunnen die onze organisatie ondertussen goed kent en weet wat het beste bij ons past. Tot slot willen we haar klantgerichtheid, pro-activiteit en flexibiliteit niet onbenoemd laten. Dit alles zorgt voor een hele fijne samenwerking!

 • Jur Feijen Design & BIM Engineer Infranea

  Ik ben ervan overtuigd dat de bijgebrachte principes mij in de toekomst blijvend verder zullen helpen om bewust te kiezen voor actieve en organische ontwikkeling. Natuurlijk ben ik nooit uitgeleerd en zal ik in de toekomst trainingen blijven volgen. Voor zaken m.b.t. persoonlijke ontwikkeling en soft skills kom ik graag terug bij Kijk op Zaken.

 • Thijs Kester Thuis in Bouwen

  Met deze training ben ik “in de juiste lift gestapt”. Ik neem mee dat communicatie zoveel meer is dan ik van tevoren had gedacht. De essentie: Eerst begrijpen, dan begrepen worden en het toepassen van Luisteren Samenvatten Doorvragen.