Het vinden van de juiste mensen is voor veel bedrijven lastig. Bovendien kost het veel tijd, energie en geld. Zijn nieuwe medewerkers eenmaal binnen, dan zul je hen niet alleen wegwijs moeten maken en waarmaken wat je hebt beloofd, maar ook alles moeten aanreiken om ze te laten ontwikkelen tot betrokken en bevlogen medewerkers. Dat proces noemen we on boarding.

Employee journey

Als organisatie wil je dat de employee experience direct goed begint. Om nieuwe collega’s snel productief te laten zijn, is uiteraard een goed inwerkprogramma nodig. Daarnaast is het belangrijk dat u goed nadenkt over hoe nieuwe medewerkers op een snelle en prettige manier kunnen integreren. Wat kunt u doen om hen zich snel thuis te laten voelen, hoe ondersteunt u hen in het vlot opbouwen van relaties en wat onderneemt u om hen bekend te maken met de visie, missie, doelen, structuur en belangrijke ontwikkelingen van uw organisatie? Dat zijn belangrijke stappen in de eerste fase van de employee journey die helpen waardevolle medewerkers te behouden voor uw organisatie.

“Customers will never love a company until the employees love it first.”

Hoe ondersteunt Kijk op Zaken u bij on boarding?

Simon Sinek zei het al: “Customers will never love a company until the employees love it first.” Vanuit die gedachte geeft Kijk op Zaken advies over het inbedden van on boarding in uw organisatie. Ook na het afnemen van assessments geven we advies over de on boarding en aansturing van nieuwe medewerkers. Naast advisering, zetten we ook moderne digitale tools in die inwerken en integreren ondersteunen en inzichtelijk maken. Daarmee worden nieuwe mensen niet alleen sneller productief, maar ook direct een ambassadeur van uw organisatie. En dat levert – zoals Simon Sinek ook bedoelde – veel meer op  dan verhoogde productiviteit en een lager personeelsverloop.

Meer weten over on boarding? Kijk op Zaken vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Meer diensten

Ontdek hoe Kijk op Zaken u ook kan ondersteunen op het gebied van:

Assessments

Kennis en ervaring kunt u in een gesprek inzichtelijk maken. Maar hoe doet u dat met doorslaggevende criteria als persoonlijkheid, drijfveren en denkniveau?

Lees verder

Werving

Om een voorsprong te houden op de arbeidsmarkt is een goed werving- en selectieproces essentieel. Met Kijk op Zaken vindt u het talent dat precies bij u past.

Lees verder

Assessments for recruitment and selection

We give you concrete advice based on our analysis and the assessments. This also includes tips and advice for the new employee’s manager to ensure that he or she can achieve results faster.

Lees verder

Executive search

U bent op zoek naar de allerbeste medewerkers, maar wat als zij zelf nog niet actief op zoek zijn naar u? Met Executive search traceert u relevante managers en professionals die latent op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Lees verder

On boarding

In een wereld waar talent een keuze heeft, is succesvol instromen essentieel.

Lees verder