Creëer een cultuur die gericht is op de ontwikkeling van mens en organisatie

Wil jij meer weten wat het voor jouw bedrijf oplevert en hoe je thema’s als duurzame inzetbaarheid, de lerende organisatie, wendbaarheid en bevlogenheid praktisch vormgeeft? Schrijf je hier in voor ons webinar voor 4 oktober  a.s. de kosten zijn slechts €129,-!

Wij vatten het hier maar even samen onder de term: De lerende organisatie. Daarmee bedoelen we een cultuur die daadwerkelijk gericht is op ontwikkeling van mens en organisatie.

De medewerker neemt regie, de organisatie faciliteert en stimuleert. Een gemotiveerde en gezonde medewerker die werkt aan zijn of haar eigen ontwikkeling is positief voor zowel de medewerker zelf als voor het bedrijf. Wij zien dit als een proces waarin zowel de werkgever als de werknemer een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid hebben.

 

Voordelen de lerende organisatie

 • het  leidt tot betere bedrijfsresultaten;
 • een aantrekkelijke werkplek;
 • leidt tot minder ziekteverzuim en meer werkplezier;
 • past zich gemakkelijker aan bij veranderende omstandigheden;
 • is een klimaat waarin verantwoordelijkheid nemen, creativiteit en innovatie kan groeien.

Op 4 oktober a.s. houden wij een webinar waarin we dieper ingaan op hoe je een lerende organisatie concreet vorm geeft. Na dit webinar kun je direct aan de slag. Wil je meer weten over dit onderwerp lees ons blog en ontdek de diensten op dit gebied.

Programma

  1. We bespreken verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende termen.
  2. We laten zien hoe het komt dat de lerende organisatie betere resultaten voortbrengt voor zowel het individu als de organisatie.
  3. We bespreken de randvoorwaarden voor een lerende organisatie.
  4. We geven je concrete aanknopingspunten en handvatten om een lerende organisatie vorm te geven.

Naast het delen van onze kennis en ervaring biedt het webinar ook ruimte om met ons en de andere deelnemers in gesprek te gaan over de lerende organisatie.

 

Wanneer?

Woensdag 4 oktober 09:30-11:30 uur 2023, digitale inloop vanaf 09:20 uur.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor HR-managers en -functionarissen, ondernemers en leidinggevenden.

 

Kosten?

€129,- exc BTW. Betaling, dient voor het webinar te worden voldaan. Facturatie geschiedt na aanmelding. Bij Annulering drie dagen voor het webinar wordt 50% van het factuurbedrag gerestitueerd, daarna vindt geen restitutie meer plaats.

 

Wij helpen managers en professionals om de drijfveren van hun mensen (beter) te benutten, zodat teamleden veel meer tot hun recht komen op de werkvloer. Allemaal op ons best! Het webinar zal worden gegeven door Cobi van Velzen en Nicolai Schiettekatte.

Aanmelden webinar "De Lerende Organisatie"