Dit is de dagelijkse realiteit voor veel werkende Nederlanders. Vaak gecombineerd met zorg voor kinderen of ouderen. Hoe doe je dat, zonder dat je het overzicht en de moed verliest? Honderden tips op internet ten spijt, is het voor veel mensen lastig om lekker positief en productief te blijven.

Deze workshop kan je daarbij helpen!

Meld je aan

Neem contact op met Cobi van Velzen en meld je aan.

De workshop is erop gericht om inzicht in jezelf te geven op dit specifieke vlak. Wat vind ik lastig aan thuiswerken en heeft het ook voordelen? Waaróm mis ik het contact met mijn collega’s en hoe beïnvloedt dat mijn werk. Hoe werkt het voor mij en waarom.

Ook verfrissend om te zien dat anderen misschien tegen hele andere dingen aanlopen dan jij of juist dezelfde problemen ervaren, maar hier een oplossing voor hebben bedacht.

Herkenning en inzicht in jouw persoonlijke behoefte is de eerste stap. Daarna gaan we samen, maar met jouzelf in de regie, kijken welke aanpassingen of praktische oplossingen er zijn voor jouw specifieke persoonlijke situatie. Waar heb je zelf invloed op (en hoe) en waar niet op? Hoe kan je je leidinggevende of werkgever hierbij betrekken?

Thuiswerkcheck

Vooraf aan de workshop vul jij als deelnemer een thuiswerkcheck in. Dit is een laagdrempelige vragenlijst die snel inzicht geeft in voorkeuren en behoeften ten aanzien van thuiswerken. Je ontvangt een persoonlijk rapport dat input geeft voor verbetering en verandering.

Ervaren trainers

De bijeenkomst wordt begeleid door ervaren trainers met een praktische inslag. De groepen zijn klein waardoor er voldoende aandacht gegeven kan worden aan jouw persoonlijke situatie en we stimuleren ook de interactie onderling. We zijn inmiddels allemaal ervaringsspecialisten!

 

Cobi van Velzen
Anke Algera

Wanneer

De workshop is online, gepland op 26 januari 2021 van 9 tot 13 uur. Kosten: € 249,= exclusief BTW per deelnemer, inclusief digitaal boekje met tips voor de thuiswerksituatie. Voor particulieren gelden speciale tarieven, neem contact op met Cobi van Velzen.

Meld je aan

Neem contact op met Cobi van Velzen

Vervolgworkshop voor leidinggevenden

Ben je leidinggevende en wil je juist handvatten om je medewerkers te begeleiden en ondersteunen in de thuiswerksituatie? Dan is er een speciale (vervolg) workshop voor leidinggevenden. Bel voor meer informatie naar Cobi van Velzen …