Skip to main content
Home | Onze kijk op | Kijk op Werving

Kijk op Werving

De beste kandidaten zijn doorgaans niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Benieuwd hoe wij latent werkzoekenden bereiken? 

Wij vinden uw doelgroep

Natuurlijk wilt u naast actief werkzoekenden ook latent werkzoekenden bereiken. Afhankelijk van hoe uw doelgroep zich oriënteert voor een baan op de arbeidsmarkt, stellen wij de ideale wervingsmix voor u samen. Kijk op Zaken werkt samen met gespecialiseerde online recruitmentbureaus. Partners die beschikken over verschillende diensten en producten om de resultaten van online wervingsmiddelen te meten en vervolgens te benchmarken. Zij doen hier doorlopend onderzoek naar. Hierdoor weten we welke doelgroep zich waar online bevindt. Ook wanneer dit in de toekomst verandert. De ideale wervingsmix is dus afhankelijk van uw doelgroep, maar bestaat meestal uit een combinatie van social media, special interest sites en generieke job boards. En vaak zijn printuitgaven nog steeds een uitstekend medium. Naast deze mogelijkheden kunnen wij nog een specifieke dienst inzetten: executive search.

Met deze dienst kunt u gericht kandidaten traceren die niet actief zijn op de arbeidsmarkt. Via andere methoden komen zij niet in beeld. Doorgaans zijn deze mensen als eerste geïnteresseerd in een organisatie waar hun talent en persoonlijkheid  tot hun recht komen. Pas daarna zijn arbeidsvoorwaarden een belangrijke randvoorwaarde. Om daadwerkelijk dergelijke talenten bij u aan tafel te krijgen, is het belangrijk dat zij goed geïnformeerd worden over de uitdagingen in de functie en de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Executive search staat garant voor de inzet van een aantal search-uren en een professionele aanpak om voor u de best gekwalificeerde kandidaat te vinden. U ontvangt periodiek een rapportage over de voortgang en krijgt daarmee aanvullende marktinformatie en inzicht in de beweegredenen van kandidaten.Lees meer over werving & selectie.

DE JUISTE MEDEWERKERS:

  • zijn bezig met de juiste dingen,
  • tonen de juiste inzet,
  • en leveren de juiste kwaliteit.
  • Een juiste Kijk op Zaken.

Wie gingen u voor...

Lees wat klanten en kandidaten over ons zeggen.

Bekijk referenties