Vind je dat jouw effectiviteit als leidinggevende nog steeds omhoog kan?

Waarschijnlijk heb je het zelf ook gemerkt na de training; de gesprekstechnieken geven je een stevig handvat in de samenwerking met jouw teamleden. Wij merken dat onze deelnemers dit vaak de leerzaamste modules vinden omdat het direct je impact vergroot als leidinggevende. Tegelijkertijd lukt het niet iedereen om alle technieken even goed en snel onder de knie te krijgen.

Vandaar dat wij op 6 april a.s. een “terugkomdag” organiseren, waarin oud-deelnemers en coachees in de gelegenheid worden gesteld om volop met elkaar te oefenen. Je kunt van te voren situaties aangeven die jij extra aandacht wilt geven en wij zorgen ervoor dat die als casus beschikbaar zijn om te oefenen.

Omdat we alleen mensen uitnodigen die al bekend zijn met ons gedachtengoed, kunnen we de inleiding kort houden en veel tijd besteden aan oefeningen, zoals feedback geven en omgaan met weerstand en de verantwoordelijkheid bij de medewerker houden. 

In de afgelopen periode hebben we gemerkt dat het online oefenen bijzonder goed gaat. Dit komt omdat wij als trainers meer aandacht kunnen geven vanwege de flexibiliteit dat online biedt. Dat is dan ook het uitgangspunt voor 6 april. We starten om 09.30 uur en we eindigen ca. 16.00 uur. 

De kosten bedragen € 225,=  excl. BTW voor deze hele dag.


terugkomdag