“People need success”, maar het begrip succes heeft voor iedereen een andere invulling. Wat wel voor iedereen geldt: persoonlijk succes en het gevoel erkend, herkend en vertrouwd te worden maakt mensen enthousiast. Alles wat ik doe, staat in het teken van deze gedachte. Enthousiaste mensen zijn vaak initiatiefrijk en in staat om actief en creatief hun werk te doen. Zij voelen zich betrokken, durven zich open te stellen en kunnen daardoor echt iets toevoegen. Dat draagt direct bij aan het succes van de organisatie; per slot van rekening bestaan organisaties uit mensen die met elkaar samen een gemeenschappelijk doel moeten bereiken.

Cor Hoeboer

Na mijn studie ben ik in een commerciële functie in fast moving consumer goods gaan werken. Daar ontdekte ik mijn nieuwsgierigheid en interesse in het functioneren van mensen en organisaties. Een grote internationale management consultancy op het gebied van Human Resources gaf mij de kans me te ontwikkelen in een bredere adviesfunctie. Binnen dit bedrijf vervulde ik diverse rollen, zoals senior adviseur, (internationale) coach, trainer, executive coach, projectleider en business unit manager/lid van het management team.

De behoefte om weer meer praktijkgericht aan de slag te gaan, werd ingevuld door binnen Kijk op Zaken de samenwerking met Cobi en Nicolaï aan te gaan. Mijn uitdaging is nu om mensen en organisaties te helpen groeien en het gevoel van succes te versterken. Om hen in control te laten zijn en te zorgen dat ze de juiste balans vinden tussen ‘moeten’ en ‘willen’. Graag laat ik hen zelf ervaren dat veranderen wel spannend is, maar niet eng hoeft te zijn. Bijvoorbeeld door begrip te kweken waarom verandering plaatsvindt. En door mensen te laten inzien dat zij zelf het stuur in handen hebben van hun functioneren én van hun succes.”

Benieuwd hoe Cor uw organisatie vooruit helpt?

Drs. Cor Hoeboer
Abraham Crijnssenstraat 6
1411 DW  Naarden 
06 – 46 05 62 98
c.hoeboer@kijkopzaken.nl