Skip to main content
Home | Content | Onze kijk op samenwerking

Onze kijk op samenwerking

In onze samenwerking met klanten zijn vijf uitgangspunten leidend:

Onze uitgangspunten

  1. Wij verdiepen ons zodanig in de business van onze klant, dat we volwaardige gesprekspartners zijn bij het bereiken van zijn doelstellingen. Dit vergt zowel inspanning van ons als van onze relatie. Deze wederzijdse inspanning is een randvoorwaarde om succesvol te zijn.
  2. Onze klanten mogen erop rekenen, dat wij altijd een zinvolle bijdrage kunnen leveren bij vraagstukken in de interactie tussen strategie, organisatie en mens. Maar wij zijn geen ‘alleskunners'. Indien wij specifieke expertise missen, bespreken wij dit met u, zodat we gezamenlijk kunnen bepalen wat de te volgen weg is.
  3. Onze adviezen mogen geen boekenwijsheid zijn, maar dienen aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk. Dat waarborgen wij door te werken met goed opgeleide consultants, die zelf ervaring hebben in management en ondernemen. Wij hebben bij wijze van spreken zelf ‘onze billen gebrand en op de blaren gezeten’.
  4. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige en beproefde methoden en instrumenten.
  5. Wij zijn organisatiebouwers die een intensieve en langdurige relatie met onze klanten aangaan. Wij verkopen alleen oplossingen en diensten die werkelijk toegevoegde waarde bieden.

Wie gingen u voor...

Lees wat klanten en kandidaten over ons zeggen.

Bekijk referenties